Aan de slag

Zo…. Na maanden van studeren, plannen maken, huisstijl ontwikkelen, afvallen, klussen, foto’s maken en teksten schrijven is het nu een feit. Wanda Hartog, gewichtsconsulent is van start.

Ik heb er zin in. En hoe. Iedereen die iets aan zijn gewicht wil doen, is van harte welkom. Dan gaan we samen aan de slag. Ik kan niet wachten. Ook mensen die advies willen met betrekking tot glutenallergie zijn bij mij aan het juiste adres.

In deze blog schrijf ik over wat me opvalt. Op het gebied van voeding, gluten en bewegen. Of gewoon als ik iets nieuws heb te melden. Je vindt het hier. Ook vertel ik over mijn eigen afvalervaringen. Want ik ben nog steeds bezig kilo’s kwijt te raken. Hoe? Net zoals ik mijn cliënten adviseer; genoeg lekkere en gezonde voeding, niet crashen met te weinig kcal maar juist een regelmatig ritme in mijn eetpatroon en…bewegen. Dus ik laat deze blog even voor wat het is en ga nu eerst aan de slag in de sportschool.

Wil je reageren? Ga naar mijn facebook pagina.

468 ad