Lekker en gezond

Jojoën
Knagen op een wortel of dagen lang alleen maar eiwitshakes drinken. Je valt er zeker van af. Maar blijvend is het niet. Ik heb het gedaan en het was afzien. Na afloop van de dieetperiode ging het vaak weer de verkeerde kant op. Ik had tenslotte zo lang op een houtje gebeten; dan mocht het wel weer een keertje…

Niet op rantsoen
Door jezelf niet op rantsoen te zetten maar juist te zoeken naar de combinatie gezond én lekker bereik je op lange termijn meer. Ik ben inmiddels 16 kg kwijt en ga rustig door. Het is waar. Je bent langer bezig voor je substantieel gewicht verliest. Maar bedenk; het is niet een eenmalige actie, het is je nieuwe manier van leven. Wat eraf gaat, komt er niet meer bij.

Wat mag wel?
Van mij hoor je niet zozeer wat je allemaal niet mag eten maar vooral wat wel. Ik ben overtuigd dat het kan: met normale gezonde voeding en beweging afvallen, op gewicht blijven en vooral ook genieten. Want gezond kan ook lekker zijn en er is best ruimte voor iets extra’s.

Motiveren en doorzetten
Laat duidelijk zijn; het is niet makkelijk. Je moet je schouders er echt onder willen zetten. Afvallen vergt doorzettingsvermogen en motivatie. Dus als je bij mij komt om kilo’s kwijt te raken, doe ik alles om je te motiveren, enthousiasmeren maar ook controleren. Als het lekker gaat juich ik met je mee en kijken we waar nog meer winst is te behalen. Zit het tegen dan help ik je. Samen werken we toe naar een gewicht dat bij je past.